+36 20 950 2585 dmakk@trigranit.com

Hírek & történetek

Tom Lisiecki idén is bekerült a Budapest Business Journal Top Expat CEO különszámába

Az interjúban Tom kiemeli az ESG és a fenntarthatóság központi szerepét a TriGranit mindennapi működésében, bemutatja a vállalat elkötelezettségét a felelős üzleti gyakorlatok iránt,

A Millennium Gardens második üteme megkapta a használatbavételi engedélyt

Örömmel jelentjük be, hogy a budapesti Duna-parton elhelyezkedő Millennium Gardens második üteme megkapta a használatbavételi engedélyt.

Aestella Klinika – a holisztikus egészség és wellness megtestesítője

A Millennium Gardensben található Aestella Klinika a holisztikus egészség és wellness nagykövete. A legújabb technológiákat alkalmazó klinika ötvözi a fogászatot, az esztétikai kezeléseket és az egészséges táplálkozást, hogy átfogó megközelítést kínáljon ügyfelei jólétéhez.

A TriGranit iroda is a Millennium Gardensbe költözött

A TriGranit hivatalosan is beköltözött új irodájába, a festői Duna-parton elhelyezkedő Millennium Gardensbe.

A TriGranit idén is elnyerte a MagyarBrands díjat

A Millennium Gardens fejlesztője, a TriGranit elnyerte a MagyarBrands díjat a Kiváló Üzleti Márka 2023 kategóriában.

Folytatódik a Millennium Gardens második ütemének kivitelezése

Folytatódnak a Millennium Gardens második ütemének kivitelezési munkálatai a szaniterek beépítésével, az aknák gépészeti szerelésével és falazási munkáival, illetve a magok gépészeti szerelésével.

Elstartolt a Millennium Gardens második fázisa

Elindult a Millennium Gardens második ütemének fejlesztése, amely az első ütemmel együtt összesen 37.000 négyzetméter prémium iroda és kereskedelmi területet kínál majd.

Megrendeztük az első nyárnyitó rooftop partyt a Millennium Gardens tetőteraszán

A kihívást jelentő időjárási körülmények ellenére is megrendezésre került a TriGranit első nyárnyitó rooftop partyja a Millennium Gardens tetőteraszán. Nagyon köszönjük minden résztvevőnek, hogy megtisztelt minket a jelenlétével!

Parkl live demo és BMW tesztvezetés a Millennium Gardens-ben

A Millennium Gardens-ben megrendezett Parkl live demo és az új elektromos BMW tesztvezetése alkalmából interjút készítettünk Magyar Balázzsal, a Parkl üzletfejlesztési vezetőjével.

A Millennium Gardens lett az Év Kereskedelmi Fejlesztése

A budapesti Millennium Gardens irodaprojekt első fázisa kapta Az Év Kereskedelmi Fejlesztése 2022 díjat a Hungarian Real Estate Awards gálán a budapesti Vigadó koncertteremben. A díj méltó elismerése a TriGranit és a Revetas Capital közös munkájának és az épület kiemelkedő minőségének.

Csatlakozzon hírlevelünkhöz

Adatvédelmi irányelvek