+36 20 950 2585 dmakk@trigranit.com

Millennium Gardens: A Millennium City Center utolsó ékköve

január 21, 2020

Budapest, 2020. január 21 – A dél-pesti oldal új kulturális és üzleti központját modern, exkluzív dunai panorámával rendelkező irodaház koronázza meg, a 10 szintes, 37 ezer négyzetméteres irodaterülettel rendelkező, korszerű Millennium Gardens 2021. második negyedévében készül el a TriGranit fejlesztésében. Az irodaterületek bérbeadásának feladatait  két nemzetközi kereskedelmi ingatlan-tanácsadó cég, a CBRE Magyarország és a Colliers International látja el.  

Új belváros tökéletes helyen

A Millennium City Center modern, de mégis szellős, egyszerre vízparti panorámával és kiváló közlekedési lehetőségekkel ellátott területének legújabb ékköve lesz a 2021. második negyedévében elkészülő Millennium Gardens, melyen dunai panorámát teljes egészében biztosító tetőteraszokat is kialakítanak. A tervezésnél fontos szempont volt, hogy a közép – és nagyvállalatok számára ideális, 3 670 négyzetméteres szintek kerüljenek kialakításra, amelyek könnyen oszthatók. Az irodaépület ezen túl körülbelül 640 parkolóval is  rendelkezik majd.

Az üzleti negyed fejlesztése 16 évvel ezelőtt indult el a szomszédos Millennium Towers irodaházak megépítésével.

A terület a hagyományos üzleti  központ (CBD) és a Váci úti irodafolyosó mellett ma már  valódi és egyben magas presztízsű alternatívaként jelenik meg a hazai és nemzetközi nagyvállalatok iroda keresési projektjeiben. A Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája révén erős itt a kultúra szerepe, a parti szakaszon felépült modern irodaépületek pedig XXI. századi üzleti centrummá alakítják a környéket. Hamarosan a sport is emeli majd a környék ázsióját, hiszen a közelben készül el a 2023-as atlétikai világbajnokság eseményeinek is helyet adó stadion.

Egyértelmű előnyök

Miért érdemes a Millennium Gardens irodáit választani? Egyrészt az új városközpontnak tekinthető Millennium City Center területén ez az utolsó irodafejlesztés, tehát itt igaz a mondás: “aki kimarad, az lemarad”. A dinamikusan fejlődő kerület és ezen belül ez a dunaparti szakasz már most is kiemelten vonzó a kultúra, üzlet és a sport legfontosabb szereplői számára, és ezt a megkapó panoráma mellett az infrastruktúra is elősegíti.

A terület a Rákóczi-híd lábánál található, így Budáról is könnyen megközelíthető, az autós forgalomnak nem kell áthaladnia Budapest legzsúfoltabb részein. Emellett a tömegközlekedés is számtalan lehetőséget kínál az elővárosok felé vezető HÉV vonalaktól a legfontosabb villamos- és buszjáratokig. A szomszédos Millennium Towers irodaházakat többek között ezért választották már olyan neves, magas hozzáadott értéket képviselő vállalatok, mint a Morgan Stanley, a Vodafone, a Nestlé és még sokan mások. A Millennium City Center környéke is folyamatos fejlesztéseknek ad otthont, a már említett atlétikai stadion mellett konferenciaközpont, szálloda és lakóingatlanok építése is várható.

A TriGranit Zrt. az ingatlanfejlesztés nagyságához mérten két kereskedelmi ingatlanügynökséget bízott meg co-exkluzív formában, így a grandiózus épület irodaterületeinek bérbeadásával a Colliers és a CBRE került megbízásra.

A TriGranit-ról

A TriGranit egy egyedülálló tapasztalattal és fejlesztési múlttal rendelkező, Közép-Európában jelen lévő ingatlan-fejlesztési platform, mely fenntartható és környezetüket meghatározó, első osztályú irodaépületek és alternatív fejlesztések akvirálásával és fejlesztésével foglalkozik. Több mint két évtizedes működése alatt a TriGranit mintegy 50 városképet meghatározó projektet valósított meg 7 közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen 1,7 millió négyzetméternyi bérbeadható területet hozott létre, és több mint 50 tekintélyes nemzetközi díjat nyert el. A TriGranit a Revetas tulajdonában áll, és a Revetas Csoport tagja.

www.trigranit.com

A CBRE Groupról

A Los Angeles-i székhelyű CBRE Group (NYSE: CBRE) a világ legnagyobb kereskedelmi ingatlan- és befektetési vállalata (a 2018-as bevétel alapján), a Fortune 500 lista, valamint a S&P 500 index szereplője. A cég több mint 90 000 alkalmazottat foglalkoztat (a leányvállalatokat nem számítva), és több mint 480 irodában (a leányvállalatokon kívül) nyújt megoldásokat ingatlanbefektetőknek és -bérlőknek világszerte. A CBRE integrált szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve létesítmények, tranzakciók és projektek menedzsmentjét, a vagyonkezelést, a befektetési menedzsmentet, az elbírálást és értékelést, az ingatlanbérlést, a stratégiai tanácsadást, az ingatlanértékesítést, valamint a jelzálog- és a fejlesztési szolgáltatásokat is. A CBRE magyarországi partnerei közt szerepel a CPI Property Group, az Immofinanz, a GTC, a NEPI Rockcastle, ügyfele többek közt a MFB, IWG, Aon és a Raiffeisen Bank is. További információért, kérjük, látogasson el a www.cbre.hu weboldalra.

A Colliers International Group Inc. cégről

A Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) globális piacvezető cég az ingatlanszolgáltatások és a befektetéskezelés terén. A világ 68 országában vagyunk jelen és 14 000 vállalkozó szellemű munkatársunk dolgozik egy csapatként, hogy szakértői tanácsadást és szolgáltatásokat biztosítsunk az ingatlanok bérlői, tulajdonosai és befektetői számára, ingatlanuk értékének maximalizálása érdekében.

Tapasztalt vezetői csapatunk, amely a cég részvényeinek több mint 40 százalékát birtokolja, több mint 20 éve biztosítja az iparág legmagasabb befektetés-megtérülési arányát a részvényeseknek. 2018-ban a vállalati bevétel 2,8 milliárd dollár volt (a társvállalatokkal együtt 3,3 milliárd), a kezelt vagyon mértéke pedig meghaladta a 26 milliárd dollárt.

A Colliers International céggel kapcsolatos legfrissebb hírekért látogasson el a Colliers.com oldalra, vagy kövessen minket a Twitter (@Colliers_EMEA) és a LinkedIn oldalakon.

Kapcsolattartó:

TriGranit

Tóth Barnabás |  Marketing & PR vezető
+36 30 184 2882
barnabas.toth@cbre.com

Bozsó Orsolya | Vezető kommunikációs tanácsadó
+36 20 613 3864
bozso.orsolya@person.hu

Horváth Boldizsár  |  Marketing & PR, Colliers International Hungary
+36 1 336 4202
boldizsar.horvath@colliers.com